Heb je naaste lief als je auto en je hond - Kadé Bruin

Border Collie Kennels

Border Collie gezocht? Kies hier onderaan de pagina een hobbyfokker voor dit specifieke hondenras in uw regio! 

Wenst u toegevoegd te worden aan onderstaande lijst? Of heeft u een broodfokker ontdekt?  Stuur een mailtje naar gl@alldirections.be.  Het wordt ten zeerste geapprecieerd.

Download via de volgende link een gepubliceerde lijst imv broodfokkers in België.


Highstakes Working Dogs

Beschrijving: Na 15 jaar bc-ervaring hebben we besloten een stapje te wagen in de wereld van het fokken van bc uit werklijnen. Ons doel is werklustige (voldoende drijfvermogen), atletisch gebouwde, gezonde honden te fokken met een open, stabiel karakter. Omdat de sportcarrière (agility en schapendrijven) van onze honden voor gaat, zullen onze dames maximum 2 nestjes krijgen. Tai en Ouba zijn dubbel geregistreerd (FCI en ISDS) en zijn getest op HD, ED en SD, ogentest, glaucoom vrij, vrij van CEA, TNS en CL. Ook Nos, onze reu, is volledig getest en staat ter beschikking voor goedgekeurde teven. Onze 7 bc leven samen met ons in huis, de pups zullen dan ook in huis opgroeien en goed gesocialiseerd worden.

Silque Bordercolies
Van de Galeystukken
Wij zijn een kleine liefhebberskennel in het landelijk dorpje Putte Grasheide en hebben voornamelijk bruin-witte border collies. Allen getest op DNA CEA TNS HD elle bogen en schouders. Stamboom St. Hubertus.
Eigendroom
Ter Voort 264
2260 Westerlo

+ 32 (0)14 45 33 54
eigendroom@outlook.be
http://www.eigendroom.be/
Of Dreams Forever
Merksplasseweg 12
2340 Beerse

+32/0478 65 00 37
http://www.ofdreamsforever.be/
Round Robin
Lintsesteenweg 85
2540 Hove

+32/(0)476.33.02.74
borders@roundrobin.be
http://www.roundrobin.be/
k heb 8 border collies en samen met hen beoefen ik de sporten flyball en schapendrijven. Ik fok enkel tri-colors uit pure werklijnen en mijn honden zijn getest op HD, CEA/PRA, DNA voor CEA/CH en TNS. De pups worden binnen geboren. Tegen de leeftijd van 3,5 à 4 weken krijgen ze de kans om buiten te lopen. De pups zijn ontwormd, gechipt, ingeënt en hebben een officiële stamboom. FCI en ISDS.
Hearts Run Free
Proud to be
Kozenstraat 103
3512 Stevoort-Hasselt

0477/52 08 37
patricia.hoffmann@pandora.be
http://bordercollies-proudtobe.be
Van 't Debeshof

3670 Meeuwen-Gruitrode

+32/(0)494/78.97.97
rinie.buschgens@gmail.com
http://www.bordercollies-van-het-de...
Wij fokken 1 soms 2 nestjes per jaar en doen dit volgens de regels van St.Hubertus.
Eyes of the World
Kabei 75
3800 Sint-Truiden

00 32 (0) 474 990 444
isabeldecree@skynet.be
http://eyesoftheworld.be/
That's the One
Lowlands of Lys
Familiale Border Collie kennel gelegen op de grens van Oost- en West-Vlaanderen. Als gediplomeerd hondenfokker geven we prioriteit aan gezondheid, karakter, intelligentie, werklust en schoonheid. Pups worden in huis geboren en daarna uitgebreid gesocialiseerd in een stimulerende omgeving die verder reikt dan huisje, tuintje, kennel.
of Maranns Home
From Aislinn Valley

9840 De Pinte

+32/479872837
http://www.fromaislinnvalley.be/
Wij zijn een kleinschalige Border Collie kennel die fokken uit grote passie en liefde voor het ras. Al onze honden leven in huis en maken een groot deel van ons leven uit. Wij streven naar gezonde, sociale honden waarbij we zorgvuldig te werk gaan wat betreft de socialisatie van de pups maar ook de verschillende testen die moeten worden doorlopen bij de ouderdieren.