Heb je naaste lief als je auto en je hond - Jim Fiebig

Border Collie Kennels

Border Collie gezocht? Kies hier beneden een hobbyfokker voor dit specifieke hondenras in uw regio !

 

Wenst u toegevoegd te worden aan onderstaande lijst? Of heeft u een broodfokker ontdekt?
Stuur een mailtje naar gl@alldirections.be
Het wordt ten zeerste geapprecieerd.


Highstakes Working Dogs

Beschrijving: Na 15 jaar bc-ervaring hebben we besloten een stapje te wagen in de wereld van het fokken van bc uit werklijnen. Ons doel is werklustige (voldoende drijfvermogen), atletisch gebouwde, gezonde honden te fokken met een open, stabiel karakter. Omdat de sportcarrière (agility en schapendrijven) van onze honden voor gaat, zullen onze dames maximum 2 nestjes krijgen. Tai en Ouba zijn dubbel geregistreerd (FCI en ISDS) en zijn getest op HD, ED en SD, ogentest, glaucoom vrij, vrij van CEA, TNS en CL. Ook Nos, onze reu, is volledig getest en staat ter beschikking voor goedgekeurde teven. Onze 7 bc leven samen met ons in huis, de pups zullen dan ook in huis opgroeien en goed gesocialiseerd worden.

Van de Galeystukken
Wij zijn een kleine liefhebberskennel in het landelijk dorpje Putte Grasheide en hebben voornamelijk bruin-witte border collies. Allen getest op DNA CEA TNS HD elle bogen en schouders. Stamboom St. Hubertus.
Lowlands of Lys
Familiale Border Collie kennel gelegen op de grens van Oost- en West-Vlaanderen. Als gediplomeerd hondenfokker geven we prioriteit aan gezondheid, karakter, intelligentie, werklust en schoonheid. Pups worden in huis geboren en daarna uitgebreid gesocialiseerd in een stimulerende omgeving die verder reikt dan huisje, tuintje, kennel.
Round Robin
Lintsesteenweg 85
2540 Hove

+32/(0)476.33.02.74
borders@roundrobin.be
http://www.roundrobin.be/
k heb 8 border collies en samen met hen beoefen ik de sporten flyball en schapendrijven. Ik fok enkel tri-colors uit pure werklijnen en mijn honden zijn getest op HD, CEA/PRA, DNA voor CEA/CH en TNS. De pups worden binnen geboren. Tegen de leeftijd van 3,5 à 4 weken krijgen ze de kans om buiten te lopen. De pups zijn ontwormd, gechipt, ingeënt en hebben een officiële stamboom. FCI en ISDS.
Flying Borders
Eikenlaan 2
2880 Bornem

+32/3.843.20.26
info@flyingborders.be
http://www.flyingborders.be/www.fly...

Kleine, familiale liefhebbers kennel waar gezondheid voorop staat. Onze honden leven allemaal samen met ons en onze 3 kids in huis. Het eerste levensjaar doen wij vooral gehoorzaamheid met onze honden. Daarna worden ze opgeleid tot echte "Flyball-specialisten". De pups worden groot gebracht in huis. Zij leven samen met onze andere honden, met ons en onze 3 kinderen. Maken kennis met de straat en dus het verkeer, de kinderboerderij, de auto, de benche. Zij ondergaan een "puppietest" op 7 weken. Neem dus zeker een kijkje op onze website. Met vragen kunnen jullie steeds terecht via mail.

Van 't Debeshof

3670 Meeuwen-Gruitrode

+32/(0)494/78.97.97
rinie.buschgens@gmail.com
http://www.bordercollies-van-het-de...
Wij fokken 1 soms 2 nestjes per jaar en doen dit volgens de regels van St.Hubertus.
My Sweet Devils Eye
Waterpolder 13
8340 Moerkerke

+32 (0)96/728.750
dona74@telenet.be
http://www.mysweetdevilseye.be/
Wij fokken met onze teefjes maximum 3 nesten gedurende hun leven. De meeste teven uit onze kennel zullen zelfs maar 1 of 2 nestjes krijgen, vandaar dat op onze site ook regelmatig zal te zien zijn dat teven na 1 of 2 nesten reeds op ‘pensioen’ zijn voor wat de fok betreft.
From Aislinn Valley

9840 De Pinte

+32/479872837
http://www.fromaislinnvalley.be/
Wij zijn een kleinschalige Border Collie kennel die fokken uit grote passie en liefde voor het ras. Al onze honden leven in huis en maken een groot deel van ons leven uit. Wij streven naar gezonde, sociale honden waarbij we zorgvuldig te werk gaan wat betreft de socialisatie van de pups maar ook de verschillende testen die moeten worden doorlopen bij de ouderdieren.