PuppiesTeKoop.be

Puppies - Honden - Rassen

Pagina's

Je kunt voor geld een heel mooie hond kopen, maar niet het kwispelen van zijn staart

Josh Billings

Kennels Border Collie

Kies hier een hondenfokker uit uw regio !

Wenst u toegevoegd te worden aan onderstaande lijst?

Of heeft u een foutje ontdekt?
Stuur een mailtje naar gl@alldirections.be
Het wordt ten zeerste geapprecieerd.

 

Highstakes Working Dogs

Beschrijving: Na 15 jaar bc-ervaring hebben we besloten een stapje te wagen in de wereld van het fokken van bc uit werklijnen. Ons doel is werklustige (voldoende drijfvermogen), atletisch gebouwde, gezonde honden te fokken met een open, stabiel karakter. Omdat de sportcarrière (agility en schapendrijven) van onze honden voor gaat, zullen onze dames maximum 2 nestjes krijgen. Tai en Ouba zijn dubbel geregistreerd (FCI en ISDS) en zijn getest op HD, ED en SD, ogentest, glaucoom vrij, vrij van CEA, TNS en CL. Ook Nos, onze reu, is volledig getest en staat ter beschikking voor goedgekeurde teven. Onze 7 bc leven samen met ons in huis, de pups zullen dan ook in huis opgroeien en goed gesocialiseerd worden.

Hidden Dreams

Wij doen gehoorzaamheid, flyball en soms doen we een show met onze border collies mee. Al onze honden zijn getest op heupen, ogen en TNS

Flying Borders
Eikenlaan 2
2880 Bornem

+32/3.843.20.26
info@flyingborders.be
http://www.flyingborders.be/www.fly...

Kleine, familiale liefhebbers kennel waar gezondheid voorop staat. Onze honden leven allemaal samen met ons en onze 3 kids in huis. Het eerste levensjaar doen wij vooral gehoorzaamheid met onze honden. Daarna worden ze opgeleid tot echte "Flyball-specialisten". De pups worden groot gebracht in huis. Zij leven samen met onze andere honden, met ons en onze 3 kinderen. Maken kennis met de straat en dus het verkeer, de kinderboerderij, de auto, de benche. Zij ondergaan een "puppietest" op 7 weken. Neem dus zeker een kijkje op onze website. Met vragen kunnen jullie steeds terecht via mail.

From Aislinn Valley

9840 De Pinte

+32/479872837
http://www.fromaislinnvalley.be/
Wij zijn een kleinschalige Border Collie kennel die fokken uit grote passie en liefde voor het ras. Al onze honden leven in huis en maken een groot deel van ons leven uit. Wij streven naar gezonde, sociale honden waarbij we zorgvuldig te werk gaan wat betreft de socialisatie van de pups maar ook de verschillende testen die moeten worden doorlopen bij de ouderdieren.
Tag Cloud