PuppiesTeKoop.be

Puppies - Honden - Rassen

Adressen

Heb je naaste lief als je auto en je hond

Kadé Bruin

Hondenasielen Limburg -Dierenasielen Limburg

asielenHondenasielen of dierenasielen herbergen honden om verschillende redenen:verhuis, scheiding, allergie... De honden kunnen zonder veel aanpassingsproblemen perfect functioneren in een nieuw gezin.
Veel mensen denken nog steeds dat in hondenasielen of dierenasielen enkel gestoorde, agressieve of onopvoedbare honden terechtkomen. Niets is minder waar!
Hondenasielen of dierenasielen zijn een tijdelijk onderkomen voor huisdieren die door omstandigheden geen vast onderkomen hebben. Honden die achtergelaten zijn worden door de dierenambulance of de dierenbescherming naar hondenasielen of dierenasielen gebracht en daar opgevangen. Deze dierenasielen verzorgen de hond waarvan de eigenaar niet bekend is twee weken. Zo heeft de eigenaar de mogelijkheid heeft om de hond weer op te komen halen.

 

 

 

  

Meestal verblijft het dier deze 2 weken in quarantaine zodat eventuele ziekten kunnen worden vastgesteld. Wanneer de hond niet wordt opgehaald na twee weken, mogen hondenasielen of dierenasielen de hond aan belangstellenden verkopen. In hondenasielen of dierenasielen kan men ook tegen betaling afstand doen van het huisdier. Hondenasielen of dierenasielen werken samen met verschillende organisaties die helpen om gevonden dieren en hun eigenaren weer bij elkaar terug te brengen.
Hondenasielen of dierenasielen zijn ideaal ls je graag een hond in huis wilt nemen, zonder de rompslomp van een puppy. In hondenasielen of dierenasielen zijn er altijd speciale gevallen, honden met een gebruiksaanwijzing, die een aparte aanpak nodig hebben. Indien je voor zo’n hond valt, zeggen we eerlijk alle negatieve en positieve dingen. Soms raden ze je ook een hond af en leggen ze uit waarom. Dat er veel leuke honden te koop worden aangeboden in hondenasielen of dierenasielen kun je ervaren door er eens een kijkje te gaan nemen.

 

 

Hondenasielen Limburg - Dierenasielen Limburg

Regio Genk: Dierenasiel Genk

Regio Kinrooi: Dierenasiel Limburg

Regio Sint-Truiden: Dierenasiel Sint-Truiden

 

Seniordogrescue Belgium
Itlaielaan 6-12-1
1800 Vilvoorde

+32/475.82.75.16
seniordogrescuebelgium@gmail.com
http://www.seniordogrescue-belgium.org

Oplossingen zoeken voor oudere honden van overleden personen, personen die een rustoord moeten vervoegen of bij geval van overmacht. ( sparen van euthanasie, het trauma van de tralies van een asiel besparen door gastgezinnen en de geschikte adoptant voor het leven zoeken )

Ons HK erkenningsnummer als asiel bij ministerie van volksgezondheid afd. dierenwelzijn : HK30214483

Dierenbescherming Zemst
Driesstraat 113
1982 Zemst Zemst

+32/15612573
info@dierenbescherpingzemst.be
http://www.dierenbeschermingzemst.be/
Dierenbescherming Zemst: Wij zijn geen asiel voor "afgedankte" katten maar wij helpen in samenwerking met de gemeenten Zemst en Steenokkerzeel de zwerfkatten zonder een eigenaar. Zij kunnen bij ons herstellen na verzorging en de ingreep om hun steriel te maken.
VZW Unco-Jerry
de Merodedreef 137 B
2260 Westerlo

+32/498 48 92 72
info@dierensasiel-uncojerry.be
http://www.dierenasiel-uncojerry.be/

In het opvangcentrum krijgen de dieren alles wat noodzakelijk is: medicatie, een chip, verzorging. Het is diervriendelijk, praktisch en proper. Er is gezorgd voor manden, zetels, muziek en goed eten. En in de winter zitten de beestjes warm en knus.

Veeweyde Turnhout
Toekomststraat 4
2381 Weelde

+32/14658626
veeweyde@skynet.be
http://www.veeweyde.be/

We aanvaarden alle dieren in het Asiel. Gevonden, in de steek gelaten, gewond, ziek, in beslag genomen door politie of parket, alle vinden bij ons een voorlopige thuis, wachtend op hun adoptie. Onze wagens rijden dagelijks uit in de om huisdieren op te halen of op de openbare weg gewonde dieren op te halen.

Poezencentrale mol
Poezencentrale Mol is een erkend maar ongesubsidieerd asiel dat zwerfkatjes en gedumpte huiskatjes in nood opvangt bij gastgezinnen.
Dierenbescherming Mechelen
Slachthuislaan 3
2800 Mechelen

+32/15205287
info@dierenasiel-mechelen.nu
http://www.dierenasiel-mechelen.nu

Mechelse Dierenbescherming heeft zich tot doel gesteld om alle dieren, dus fauna, maar ook de flora te helpen beschermen. Hiervoor houdt de vereniging zich het recht voor om op te treden, met inachtname van de bestaande Wetten, in gevallen van verwaarlozing en mishandeling van dieren. In akkoord met de Stad Mechelen en zekere omliggende Gemeenten nemen wij de verantwoordelijkheid op ons voor de opname en verzorging van gevonden dieren.

Dierenasiel Schoten
Sluizenstraat 119
2900 Schoten

+32/36589576
http://www.dierenasielschoten.be

Indien U van plan bent een hond of kat als huisdier te nemen bent u bij ons aan het juiste adres! In ons asiel verblijven enkel dieren die een nieuwe thuis zoeken, er is geen mogelijkheid tot pension!
U kan gerust vrijblijvend komen kijken. De informatie die U over de dieren krijgt is eerlijk en zo volledig mogelijk. De beslissing om een huisdier te nemen is er één voor vele jaren. Neem gerust de tijd voor zo'n beslissing het kan veel (dieren ) leed besparen!

Dierenasiel Hélène
Viaductstraat 176B
3300 Tienen

+32/497267267
http://www.oorbeek.be/documents/die...
Dierenbescherming De Schakel
Steenheuvelstraat 19
3390 Tielt-Winge

+32/16631166
dbschakel@hotmail.com
http://www.dierenbeschermingdeschak...
Dierenasiel Genk
Europalaan 13
3600 Genk

+32/89357009
info@dierenasielgenk.be
http://www.dierenasielgenk.be/
Niet alle dieren van het asiel staan op de site, maar we passen regelmatig aan. Wil u ze allemaal in levende lijven leren kennen, dan heten wij u van maandag tot en met zaterdag (zondag gesloten) van harte welkom van 15u tot 18u in het asiel. Hier wachten de honden en katten op een nieuwe baas.
Dieren in Nood (Kinrooi)

Dit nieuwe dierenasiel voor honden en katten vangt nu de leegte op in de Maasregio, na de sluiting van het dierenasiel te Maasmechelen. Ze zijn officieel erkend als 4de dierenasiel in Limburg en hebben al een samenwerking met enkele gemeenten voor de opvang van dieren en een zwerfkattenbeleid.

VZW Dierenvrienden Sint-Truiden
Bedrijvenstraat 11
3800 Sint-Truiden

+32/11695307
info@dierenasielsinttruiden.be
http://www.dierenasielsinttruiden.be/
Dierenasiel Sint-Truiden v.z.w. Dierenvrienden Sint-Truiden Bedrijvenstraat 11 3800 Sint-Truiden
Noodasiel Lommel VZW
Vlasstraat 42
3920 Lommel

+32/ 11 56 23 73
noodasielnoordlimburg@gmail.com
http://www.noodasiellommel.be

Doelstellingen van VZW Noodasiel Lommel:

  • opkomen voor de rechten van het dier
  • de strijd tegen mishandeling verwaarlozing en het overkweken van dieren aangaan
  • geen euthanasie voor een ouder en/of gezond dier toepassen
  • dieren socialiseren en ze een nieuwe thuis bezorgen, ook oudjes
  • verwaarloosde dieren opvangen
  • tips en advies geven over uw huisdier
Dierenasiel Knokke Heist
Sluisstraat 82
8300 Knokke-Heist

+32/52615763
info@dierenasielknokke-heist.be
http://www.dierenasielknokke-heist.be/
Welkom op de website van het dierenasiel te Knokke-heist! We stellen graag alle dieren aan u voor die in ons asiel zitten te wachten op een nieuw baasje.
Dierenasiel Blauw Kruis Brugge
Krinkelstraat 4
8380 Zeebrugge

+32/50320966
http://www.blauwekruis-brugge.be
Het Blauwe Kruis Brugge Dierenopvangcentrum vzw. Krinkelstraat 4 8380 Zeebrugge (Brugge) Telefoon : 050 / 32.09.66. Telefax : 050 / 32.38.96.
Dierenasiel Zwevegem
Avelgemstraat 186 C
8550 Zwevegem

+32/56755919
info@dierenasiel-leiestreek.be
http://zwevegem.dierenasiel-leiestr...
Het dierenasiel vangt jaarlijks zo'n 2000-tal verloren en achtergelaten dieren op uit heel Zuid-Westvlaanderen.De werking is voornamelijk afhankelijk van steunende leden, giften, legaten, sponsoring en vrijwilligers. Dagelijks wordt het ganse asiel gereinigd en gedesinfecteerd door 3 vaste gediplomeerde werknemers. Deze mensen zijn al 10 jaar actief met dieren bezig.
Dierenasiel Ieper VZW
Oud-Strijderslaan 10
8900 Ieper

+32/57219100
info@dierenasielieper.be
http://www.dierenasielieper.be/
Dierenasiel Ieper vzw is actief in de Politiezone van het arrondissement Ieper, voor de dieren van volgende gemeenten : Ieper, Boezinge, Brielen, Dikkebus, Elverdinge, Heuvelland, Hollebeke, Mesen, Sint-Jan, Vlamertinge, Voormezele, Zillebeke, Zuidschote.
Wase Dierenbescherming
Passtraat 130
9100 Sint-Niklaas

+32/37773444
info@wasedierenbescherming.net
http://www.wasedierenbescherming.be/

Verzorging van onze dieren kost handen vol geld. Steun ons asiel en sms HOND naar 3227. 1 sms is goed voor 1 dag voedsel per dier. Wij verloten maandelijks een helikoptervlucht uw aangeboden door Kontrimo nv. Hoe meer sms'en hoe meer kans op deze keitoffe prijs.

Dierenasiel St. Hubertus
Hammestraat 52
9300 Aalst

+32/53828656
http://www.dierenasiel-sthub.be/
Proefperiode van twee weken tijdens dewelke de adoptant de kans krijgt om kennis te maken met het dier en om het te laten omgaan met andere huisgenoten of huisdieren. Bij een gunstige evaluatie van de voorlopige adoptie kan de adoptant overgaan tot definitieve adoptie. De voorwaarden voor voorlopige en voor definitieve adoptie worden vastgelegd in een kontrakt.
Dieren Asiel Ninove
Kerkveld 29
9400 Denderwindeke

+32/54321679
info@dierenasielninove.be
http://www.dierenasielninove.be/
Dierenasiel Ninove: Overzicht met foto van te adopteren dieren en een forum.
Tag Cloud