Je kunt voor geld een heel mooie hond kopen, maar niet het kwispelen van zijn staart - Josh Billings

Middelgrote hondenrassen

Beagle

Karakter

BeagleDe Beagle is een vrolijke, vriendelijke, aanhankelijke en trouwe hond. Hij is een prima gezinshond maar men moet wel van een levendige hond houden. De beagle is zelfstandig, eigenzinnig en energiek. De Beagle is een hond voor een sportief gezin. Beagles puppies gaan in de regel erg goed om met andere honden en kinderen, maar ook onbekende mensen worden vriendelijk bejegend.  Klik op de link als ije op zoek bent naar een beagle?  Je vind daar een hobbyfokker voor dit specifieke hondenras uit uw regio. 

Beweging

Een Beagle heeft veel beweging nodig. Hij houdt van lange wandelingen en loopt ook graag onaangelijnd rond. De Beagle heeft een grote snelheid, een uitstekende uithouding en een goede neus. Eenmaal buiten wil hij graag achter een spoor aan. De Beagle is heel graag buiten, daarom is een hij op een flat minder gelukkig.

Opvoeding

Beagle puppies kunnen niet zo goed luisteren. Daarom kan je best een gehoorzaamheidscursus volgen met deze beagle puppies! De Beagle is in de eerste plaats is hij een vrij zelfstandige jachthond, die daarnaast ook als huishond geschikt is.

Verzorging

De Beagle moet dagelijks geborsteld worden om dode en lossen haren te verwijderen. Kijk de oren regelmatig na op vuil en knip de nagels regelmatig.


DuitseDog.jpgDuitseHerder.jpgEngelseBuldog.jpgEngelseCocker.jpgFoxTerrier.jpgFranseBuldog.jpgpuppiestekoop4.jpgpuppiestekoop5.jpgpuppiestekoop6.jpgSint-Bernard.jpgteckel.jpgTibetaanseTerrier.jpg