Al gehoord van die twee vlooien die de Lotto gewonnen hadden? Ze kochten een hond in Spanje - Abott Russ

Kleine hondenrassen

Cavalier King Charles

CavalierKingCharlesKarakter

De Cavalier King Charles is vroeger zeer populair geweest bij de jacht. Nu is deze hond een populaire gezinshond. Cavalier King Charles puppies zijn intelligent en gehoorzaam, maar ook lief, zachtaardig, rustig en beheerst, Cavaliers vertonen geen enkele neiging tot nervositeit. De Cavalier King Charles wilt zijn baasje altijd behagen. Cavalier King Charles puppies zijn ongecompliceerd en ze leven probleemloos samen met kinderen, soortgenoten en andere huisdieren. Cavalier King Charles puppies bijten zelden, ook al ben je ze aan het plagen. Cavaliers hebben een heel lief karakter en zijn ideaal zijn als gezelschapshond. Cavaliers kunnen wel niet lang alleen zitten. Zoek via de link een Cavalier King Charles?  Daar vind je een overzichtje van hobbyfokkers op de kaart gesitueerd. 

Beweging

Cavaliers King Charles Spaniels passen zich snel aan aan de situatie. Deze hond kan daardoor overal gehouden worden. Het aanpassingsvermogen van de Cavalier King Charles geldt ook voor de lichaamsbeweging. Ze stellen zich in op het gezin en de aangeboden wandelingen. Cavaliers zijn sportief, dus beleven wel plezier aan spelen.

Opvoeding

Cavalier King Charles puppies zijn gemakkelijk. Cavaliers King Charles puppies opvoeden levert zelden problemen op en gaat bijna vanzelf. Het is dan ook een probleemloze hond. Hondenschool hoeft echt niet bij de cavaliers.

Verzorging

Cavaliers King Charles spaniels vragen wel wat onderhoud zoals dagelijks borstelen. De vacht van de Cavaliers op de borst, de oren en tussen de moet poten regelmatig uitgekamd moeten worden. Daarnaast moet u ervoor zorgen dat de oren van de hond geen vuil en losse haren bevatten. Hiervoor is een hondenkapsalon aangewezen. 


puppiestekoop14_socialisatie.jpgpuppiestekoop15.jpgpuppiestekoop16.jpgpuppiestekoop17.jpgpuppiestekoop18.jpgpuppiestekoop2.jpgteckel.jpgTibetaanseTerrier.jpgVolwassenHond.jpgVolwassenHond1.jpgWeimaraner.jpgwestie.jpg