Al gehoord van die twee vlooien die de Lotto gewonnen hadden? Ze kochten een hond in Spanje - Abott Russ

Kleine hondenrassen

Bichon Frise

kleine hondenKarakter

Bichon Frise puppies zijn vrolijke, speelse, intelligente en gevoelige hondjes die graag deel uitmaken van een gezin. Ze zijn vaak zeer gehecht aan hun baasje! Vanwege hun sociale aard gaan Bichon Frise pupies goed om met zowel soortgenoten, andere huisdieren en kinderen. Het is een ideale gezelschapshond en huishond. De Bichon Frise kan niet goed tegen alleen zitten. Het is belangrijk dit van kleins af aan te leren aan Bichon Frise puppies!  Zoek via de link een Bichon Frisé hobbyfokker op de kaart gesitueerd.

Beweging

De Bichon Frise past zich qua beweging aan aan de situatie. Door hun vlugge bewegingen houden ze van ravotten en spelen. Een wandeling in het bos of op het strand is een lust. Bichon Frise puppies zijn door hun intelligentie en acrobatische kunsten zeker geschikt voor deelname aan een cursus gehoorzaamheid of behendigheid

Opvoeding

Bichon Frise puppies zijn slimme hondjes die snel weten wat er van hem verwacht wordt. Bichon Frise puppies zijn gemakkelijk op te voeden.

Verzorging

De vacht van de Bichon Frise moet je elke dag de vacht grondig uitkammen en daarnaast moet het haar regelmatig bijgeknipt worden omdat het anders veel te lang wordt. Wilt u de vacht mooi wit houden, dan moet u de Bichon Frisé regelmatig met een goede hondenshampoo wassen. Controleer regelmatig of de haren rond de ogen de oogbal niet irriteren en gebruik zo nu en dan een goede lotion om traanstrepen tegen te gaan. Knip het teveel aan haar tussen de voetzolen weg en verwijder losse haren en vuil uit de gehoorgang.


AkitaInu.jpgAmericanStaffordshireTerrier.jpgAmerikaanseBuldog.jpgpuppiestekoop14_socialisatie.jpgpuppiestekoop15.jpgpuppiestekoop16.jpgpuppiestekoop17.jpgpuppiestekoop18.jpgpuppiestekoop2.jpgpuppiestekoop5.jpgpuppiestekoop6.jpgpuppiestekoop7.jpg